ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ)
NEWS 4U  (ΚΟΜΒΟΣ)
ΠΡΩΤΗ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ)
ΛΙΜΑΝΙ ΒΟΛΟΥ (ΚΟΜΒΟΣ)
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ  (ΚΟΜΒΟΣ)
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΚΟΜΒΟΣ)
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

 

 

 

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

 

Η Θεσσαλία είναι μια αξιόπιστη και καθημερινή εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1898. Από τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί και είναι  από τις πρώτες εφημερίδες του Βόλου. Οι στήλες της εφημερίδας αποτελούνται  από διάφορα πολιτικά, οικονομικά, αθλητικά και άλλα δημοσιογραφικά θέματα.

 

 

Αρχή Σελίδας

NEWS 4U (ΚΟΜΒΟΣ)

Ο News4u είναι ένας κόμβος του Βόλου  που μέσα σε αυτόν μπορούμε να ενημερωθούμε για διάφορα θέματα. Μερικά από αυτά είναι ειδήσεις από όλο τον κόσμο, συνεντεύξεις από διάφορους πολιτικούς, πληροφορίες για το σινεμά , θέατρο, ωροσκόπιο και άλλα πολλά. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες για αγορές, τουρισμό, χρηματιστήριο και τέλος την τεχνολογία.

Αρχή Σελίδας

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΗ

Η Πρώτη είναι μια καθημερινή εφημερίδα που μπορούμε να βρούμε διάφορες πληροφορίες που χρειαζόμαστε όπως οικονομικά, πολιτικά, αθλητικά, και άλλα δημοσιογραφικά θέματα

Αρχή Σελίδας 

ΛΙΜΑΝΙ ΒΟΛΟΥ

 

Η θαλάσσια επικοινωνία της περιοχής του Βόλου με άλλα μέρη του Αιγαίου αρχίζει στο τέλος της νεολιθικής περιόδου, όπως αποδεικνύεται από τα αρχαιολογικά ευρήματα στους δύο νεολιθικούς οικισμούς του Σέσκλου και του Διμηνίου. Η πρώτη θαλάσσια επικοινωνία έγινε με την Μακεδονία και την Θράκη. Κατά την εποχή του χαλκού, η θαλάσσιες μεταφορές αυξήθηκαν και διευρύνθηκαν από τα βόρεια και βορειοανατολικά προς το νότιο Αιγαίο και τη Κρήτη.

 

 

Αρχή Σελίδας

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σε αυτόν τον κόμβο μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για το νομαρχιακό συμβούλιο , για τους δήμους -κοινότητες, πολιτιστικά, τοπικά ΜΜΕ, ενημέρωση αγροτών, προσλήψεις(διαγωνισμοί ΑΣΕΠ) και για τις εκλογές..

Αρχή Σελίδας

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

 Ο Βόλος βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας, σε ίση σχεδόν απόσταση από τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Χτισμένος στο μυχό του Παγασητικού Κόλπου, στους πρόποδες του Πηλίου, είναι η μοναδική διέξοδος προς τη θάλασσα της Θεσσαλίας.

Αξιοποιώντας τη βιοτεχνική παράδοση του Πηλίου, το εργατικό δυναμικό τα κεφάλαια και την τεχνογνωσία που εισέρευσε από τα μεγάλα κέντρα του Ελληνισμού εξελίχθηκε σε σπουδαίο βιοτεχνικό και βιομηχανικό κέντρο, με το τρίτο κατά σειρά μεγέθους λιμάνι της χώρας.

Αρχή Σελίδας

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ήταν από τις πρώτες εκκλησίες που μπήκαν στο χώρο του   internet. Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται καθημερινά το site γιατί είναι από τα πιο αξιόπιστα.

 

(για περισσότερες πληροφορίες και για το συγκρότημα Ελεύθεροι στο site της μητρόπολης).

 

 

Αρχή Σελίδας